• Zomer

  • September 12, 2024

Vliegenval voor de wei

Vliegenval voor de wei

Nieuw: De cit vliegenval FlyCage6

Ontdek de veelzijdigheid van de cit FlyCage6 vliegenval voor buiten! Deze vliegenval is vooral handig in gebieden waar paarden leven, aangezien vliegen dan vaak in grote aantallen voorkomen en veel overlast kunnen veroorzaken voor zowel dieren als mensen. 

Let op: vliegen zijn niet alleen hinderlijk, maar kunnen ook ziektes overbrengen omdat ze vaak samenkomen op onhygiënische plaatsen zoals mesthopen of afval.

De cit FlyCage6 vliegenval is direct klaar voor gebruik en kan dankzij het eenvoudige en effectieve systeem vliegenoverlast tot wel 90% verminderen in een gebied van ongeveer 10 m x 10 m per emmer.

Hoe werkt de cit FlyCage6 vliegenval?

De vliegenvalemmer, maakt een efficiënte en gebruiksvriendelijke ongediertebestrijding mogelijk. Deze bestaat uit een grote gele emmer, een transparant deksel dat gemakkelijk geopend en gesloten kan worden en zes invliegopeningen. Door de conische vorm van de gaasinzetstukken vinden vliegen gemakkelijk hun weg naar binnen, maar niet naar buiten.

De emmer bevat 750 gram speciale lokstof die vliegen aantrekt. De vliegen komen de val binnen via zes speciale eenrichtingsopeningen en kunnen dan niet meer ontsnappen. De vliegenvalemmer kan eenvoudig worden geplaatst met de juiste montagehulpmiddelen voor bevestiging aan een muur of op de vloer, idealiter op een zonnige plek langs de bekende vliegroute van de vliegen.

 Waarom zou je kiezen voor cit vliegenvallen?

Deze vliegenvallen bieden veel voordelen ten opzichte van andere ongediertebestrijding systemen.

Ze zijn kostenefficiënt en bestrijden effectief een groot aantal vliegen gedurende een lange periode. Bovendien is de emmer herbruikbaar door eenvoudig nieuw lokaas toe te voegen en de emmer opnieuw te plaatsen.

Wilt u genieten van het buitenleven zonder last te hebben van vliegen?

Dan is de cit FlyCage6 vliegenval voor buitengebruik iets voor jou!

Bekijk de vliegenval op onze website: https://www.agradi.nl/kerbl-vliegenval-cit-flycage6-set-geel-6l.htm